Hlavní obsah

Sevilla - Atlético Madrid 2:2Real Madrid si zahraje ve finále poháru derby s Atlétikem

Sevilla

Fotbalisty Realu Madrid čeká v boji o Španělský pohár městské derby s Atlétikem. Druhý tým ligové tabulky doplnil svěřence trenéra Josého Mourinha ve finále díky středeční remíze 2:2 v Seville, která mu v součtu s výhrou 2:1 z prvního duelu zajistila postup.

Foto: Sport.cz

Kolumbijský snajpr Radamel Falcao znovu vstřelil gól Atlétika Madrid.

Článek

Atlético dostal do vedení Diego Costa, který parádní kličkou obelstil tři obránce a z hranice pokutového území prostřelil brankáře Beta. Druhý gól dal po půl hodině hry po Costově asistenci kanonýr Radamel Falcao.

Sevilla ve 39. minutě zásluhou technické střely o tyč z kopačky Jesúse Navase snížila a v poslední minutě v době, kdy hrála bez vyloučeného Garyho Medela, vyrovnala na 2:2 díky Ivanu Rakitičovi. Po vyloučení Geoffreye Kondogbii dokončili domácí duel v devíti, k postupu jim chyběly ještě dva góly.

Atlético bude chtít ve finále zlomit dlouhodobě nepříznivou bilanci s Realem. Na výhru nad Bílým baletem čeká už 24 utkání od roku 1999, v posledních devíti duelech dokonce prohrálo. Naposledy se spolu utkali ve finále Španělského poháru v roce 1992, kdy vyhrálo Atlético 2:0.

Semifinále Španělského fotbalového poháru - odveta:
Sevilla - Atlético Madrid 2:2 (39. Navas, 90. Rakitič - 6. Diego Costa, 29. Falcao), první zápas 1:2, postoupilo Atlético.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články