Hlavní obsah

VIDEO: Pořádný blikanec! Pitbull Medel po vyloučení ničil všechno, co mu stálo v cestě

Sevilla

Každý zápas svého týmu naplno prožívá, svým labilním charakterem si však často koleduje o průšvih. Záložník Sevilly Gary Medel, přezdívaný jako Pitbull, je známý svou zarputilostí i kontroverzními zákroky, díky nimž sbírá červené karty jako na běžícím pásu. Poslední z řady blikanců předvedl Chilan i v utkání Královského poháru proti Atlétiku Madrid (2:2).

Reakce Garyho Medela po vyloučení v duelu s Atlétikem Madrid.

 
Článek

Běžela 75. minuta a Medel na vlastní obranné polovině fauloval Diega Costu. Sudí k němu okamžitě přispěchal, ukázal mu druhou žlutou kartu a automaticky také červenou. Chilský bouřlivák musel předčasně pod sprchy a to se mu vůbec nelíbilo - nejprve pořádně vyčinil rozhodčímu, nevynechal brazilského protihráče, uklidnit jej poté nedokázali spoluhráč Negredo ani trenér Sevilly Unai Emery.

Při odchodu do kabin naštvaný Medel nakopl a zničil plastovou židli, v jejíž těsné blízkosti seděli dva příslušníci policie. Jeden z nich se musel hodně krotit, aby horkokrevného záložníka za jeho ukvapenou reakci nechytil pod krkem. Medel je známý rebel. V letošní sezóně viděl už druhou červenou kartu, kromě toho v Seville nasbíral i sedm žlutých. Pětadvacetiletý středopolař dostal za svůj poslední prohřešek stop na tři zápasy.

Reklama

Související témata: