Hlavní obsah

Fábregas slavil hned dvakrát. Postup Barcelony i narození dcery

Barcelona

Hned dva pádné důvody k oslavě měl ve středu barcelonský záložník Cesc Fábregas. V noci se radoval nejen z postupu katalánského týmu do semifinále fotbalové Ligy mistrů, ale také z narození prvního potomka. Jeho přítelkyně Daniella Semaanová přivedla na svět dceru, která dostala jméno Lia.

Foto: Manu Fernandez, ČTK/AP

Dva důvody k oslavě měl po středečním postupu do semifinále Ligy mistrů záložník Barcelony Cesc Fábregas.

Článek

Pětadvacetiletý Fábregas přenechal v odvetném čtvrtfinálovém duelu s Paris St. Germain za stavu 0:1 místo na hřišti Lionelu Messimu, který nehrál od začátku kvůli nedávnému zranění. Nejlepší fotbalista světa krátce nato rozjel akci vedoucí k vyrovnávacího gólu, který zajistil favorizované Barceloně postup.

Španělský mistr světa a Evropy Fábregas z Nou Campu rychle spěchal do porodnice, aby přivítal na světě svou dcerku. Pro jeho osmatřicetiletou partnerku je to již třetí dítě, libanonská modelka má dvě děti z manželství s realitním magnátem Eliem Taktúkem.

Fábregas s přítelkyní přispěli k barcelonskému baby boomu. Loni v listopadu se narodil syn Messimu a čerstvé otcovské zkušenosti mají i Pedro, David Villa, Víctor Valdés a Gerard Piqué.

Reklama