Hlavní obsah

VIDEO: Mourinho ho uznale poplácal. Nedvěd znovu nazuje kopačky a rovnou proti Realu!

Aktualizováno

Bývalý kapitán české fotbalové reprezentace Pavel Nedvěd si znovu zahraje za výběr Juventusu. Držitel Zlatého míče za rok 2003 a současný ředitel turínského klubu nastoupí za výběr Staré dámy 9. června v charitativním zápase proti Realu Madrid. Španělské prostředí už Nedvěd okusil během krátké pracovní návštěvy, během které se potkal s trenérem Josém Mourinhem a dalšími hvězdami Bílého baletu, mimo jiné záložníkem Xabim Alonsem či obráncem Álvarem Arbeloou. Výtěžek charitativního duelu půjde na podporu dětí ve školách.

Pavel Nedvěd navštívil trénink fotbalistů Realu Madrid.Video: Marca.com

 
Článek
Fotogalerie

Výtěžek čtvrtého ročníku exhibičního duelu, který se uskuteční 9. června v Madridu, poputuje prostřednictvím Španělského červeného kříže na podporu dětí ve školách.

Na hřišti se objeví někdejší legendy Realu a Juventusu. Vedle Nedvěda svou účast přislíbili například Zinédine Zidane, Edgar Davids, Gianluca Pessotto, Fernando Hierro, Luís Figo nebo Emilio Butragueňo.

"Jsem rád, že se mohu zúčastnit tak důležitého charitativního projektu a zahraji si po boku tolika velkých hráčů. Rád vzpomínám na stadión Santiaga Bernabéua a jeho skvělou atmosféru," citoval klubový web čtyřicetiletého Nedvěda, jenž s delegací Juventusu ve španělské metropoli utkání prezentoval.

Během nabitého programu si někdejší opora české reprezentace našla čas i na sledování tréninku Realu. Z Nedvěda byli někteří hráči Bílého baletu u vytržení. "Je fantastický, legenda!" napsal na svém Facebooku obránce Álvaro Arbeloa.

Reklama