Hlavní obsah

To je vitalita! Di Stéfano chystá svatbu, vezme si o půl století mladší ženu

Madrid

Láska kvete v každém věku! Bývalý slavný fotbalista Realu Madrid Alfredo di Stéfano se rozhodl na stará kolena oženit. Šestaosmdesátiletý čestný prezident Bílého baletu si v nejbližších týdnech vezme o padesát let mladší Ginu Gonzalezovou.

Foto: Profimedia.cz

Alfredo di Stéfano, bývalý vynikající fotbalista a čestný prezident Realu Madrid, chystá v 86 letech svatbu.

Článek

"Jsem zamilovaný, proto si Ginu beru," citoval rodáka z Buenos Aires deník El Mundo. "Je mi 86, ale v srdci jsem pořád mladý. Jsem vdovec už osm let a Ginu si prostě chci vzít. Každý je svého štěstí strůjce," přidal Di Stéfano.

S Gonzalezovou se seznámil při práci na své knize. "Získal jsem si ji smyslem pro humor," uvedl někdejší argentinský, kolumbijský a španělský reprezentant, který si prý vůbec nedělá těžkou hlavu z toho, co svatbě řeknou jeho děti.

"Co by asi měly říkat? Můžou být proti, ale mně je to jedno. Je to můj život a nikomu tím neubližuji," prohlásil Di Stéfano. "Budou si ze mě utahovat, ale já to přejdu. A jestli se o tom budou chtít bavit, rád jim to vysvětlím," přidal bývalý útočník, který s Realem v letech 1956 až 1960 pětkrát za sebou vyhrál PMEZ, předchůdce Ligy mistrů.

Reklama