Hlavní obsah

VIDEO: Jdi do pr...! Ve Španělsku nachytali Ronalda, jak nadával směrem k Mourinhovi

Madrid

Trenér José Mourinho přišel do Realu Madrid s velkou pompou, od hvězdného kouče se čekaly zázraky, jenže jeho angažmá nakonec nejspíš skončí na Santiago Bernabéu bez fanfár. Kromě fanoušků a několika hráčů si proti sobě, zdá se, popudil i největší hvězdu a krajana Cristiana Ronalda.

Foto: Daniel Ochoa de Olza, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo při svérázné oslavě gólu v Malaze.

Článek

Ronaldo Foda-se

Jeden z nejlepších hráčů světa dal ve středu 200. gól v dresu Bílého baletu proti Málaze. Branku slavil poměrně svéráznou samomluvou, během níž si vyřizoval účty právě s Mourinhem a jeho kritikou.

Španělský televizní kanál Cuarto poměrně věrohodně rozklíčoval, co v danou chvíli Ronaldo pronesl. Portugalec nejprve ukázal směrem ke klubovému znaku Realu na svém dresu. Následně začal křičet „jsem tady, jsem tady," a poté se podíval směrem k trenérské lavičce, kde seděl Mourinho, a portugalsky zakřičel velmi vulgární slova „foda-se" , což se do češtiny dá přeložit jako „jdi do pr...".

Ligu začali "smutně"

Zřejmě tak šlo o slovní odvetu na trenérovu kritiku z minulého týdne, kdy Mourinho prohlásil, že Real ztratil naděje na ligový titul v úvodu soutěže, protože tým začal „smutně". Tím narážel na zářijový duel s Granadou, v němž Ronaldo, nespokojen se svojí pozicí v klubu, neslavil své góly, což novinářům odůvodnil tím, že je „smutný".

Mourinhova kritika přišla jen tři dny poté, co Ronaldo na otázku novinářů, co si myslí o budoucnosti svého kouče (Mourinha), odpověděl: „To pro mě není důležité. Co mě zajímá, je moje budoucnost a budoucnost klubu."

Real ve snaze zabránit větší medializaci sporu obou hlavních mužů v současném týmu raději zrušil tiskovou konferenci před sobotním utkáním s Espaňolem. I když například obránce madridského týmu Raul Albiol celou záležitost bagatelizoval: „Měli mezi sebou nějakou výměnu názorů, ale nic víc v tom nebylo."

Real už má jen čistě teoretickou šanci na obhajobu mistrovského titulu, protože tři kola před koncem ztrácí ze druhého místa osm bodů na vedoucí Barcelonu, která má však o jeden odehraný zápas méně. O šanci na trofej v Lize mistrů zase přišel v semifinále s Borussií Dortmund.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články