Hlavní obsah

Real Madrid chtěl získat trenéra Ancelottiho, PSG však odmítl

Fotbalový Real Madrid chtěl jako nástupce Josého Mourinha získat trenéra Carla Ancelottiho z Paris St. Germain. Prohlásil to prezident francouzského klubu Násir Al Chelajfí s tím, že třiapadesátiletého kouče do Bílého baletu nepustí.

Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters

Trenér Paris Saint-Germain Carlo Ancelotti

Článek

"Real mě kvůli trenérovi kontaktoval, ale Ancelotti má s námi ještě na rok smlouvu, takže pokud jde o mě, bude u nás i v příští sezóně," citovala Al Chelajfího agentura Reuters. "Je to skvělý člověk a věřím, že kontrakt dodrží," dodal.

Ancelotti trénuje Paris St. Germain od prosince 2011 a v neděli klub dovedl k prvnímu titulu od roku 1994. Po utkání však bývalý kouč Chelsea, AC Milán a Juventusu o budoucnosti mluvit nechtěl. "Teprve se o tom budeme s vedením bavit," prohlásil.

"Dnes nic řešit nebudeme. Má platnou smlouvu a navíc je potřeba oslavit titul," uvedl Al Chelajfí. Oslavu nezmešká ani sportovní ředitel Leonardo, který se dnes necítil dobře a skončil v nemocnici. "Udělali mu pár testů a už ho propustili. Takže se k oslavám brzy připojí," řekl funkcionář.

Prezident pařížského celku také naznačil, že v klubu by měl spolu Ancelottim setrvat i anglický záložník David Beckham, kterému nabídl novou roční smlouvu. "Včera a minulý týden jsem s ním mluvil a chtěl by pokračovat. Líbí se mu tady," uvedl Al Chelajfí.

Reklama

Související témata: