Hlavní obsah

VIDEO: Messi s růžovou čelenkou? Fotbalistka Barcelony Alexia vykouzlila krásný gól

Barcelona

V Barceloně nevychovávají pouze talentované fotbalisty, ale také zástupkyně něžného pohlaví. Katalánský klub se může dlouhodobě spolehnout na nejlepšího hráče planety Lionela Messiho a jak se zdá, fotbalovému umění fenomenálního Argentince se rychle učí také jeho spoluhráčky. Teprve devatenáctiletá Alexia Putellas ve finále Španělského poháru přispěla Barceloně krásným gólem k výhře nad Zaragozou 4:0.

Fotbalistka Barcelony Alexia předvedla nádherné fotbalové umění.

 
Článek

Technicky i rychlostně je Alexia výborně vybavenou hráčkou a od svého mužského kolegy už leccos pochytila. Přesvědčit se o tom mohly fotbalistky Zaragozy, které devatenáctiletá hráčka totálně znemožnila. Na konci první půle už katalánský tým vedl 2:0, když si Alexia naběhla na přesnou přihrávku za obranu a pak předvedla své individuální dovednosti.

Fotbalistka s růžovou čelenkou si na hranici šestnáctky pohrála s dvojicí soupeřek a parádní kličkou se dostala tváří v tvář brankářce Zaragozy. I tady zachovala Alexia klidnou hlavu, udělala kličku a pak skórovala do opuštěné branky. Komentátoři i přítomní diváci byli u vytržení - stejně, jako když na hřišti řádí Lionel Messi.

Reklama

Související témata: