Hlavní obsah

Real Madrid převezme kouč Ancelotti. Ronaldo zůstane a posilu Isca "práskl" někdejší spoluhráč

Madrid

Žádný návrat do Manchesteru United, ani lukrativní angažmá v Paris Saint-Germain. Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo zůstane podle prezidenta Realu Madrid Florentina Péreze až do konce kariéry na Santiago Bernabéu. Královský klub se svou největší hvězdou ještě před začátkem nové sezóny podepíše novou, vylepšenou smlouvu. Ve středu by měl Real Madrid převzít nový trenér Carlo Ancelotti, přičemž angažmá španělského talentovaného záložníka Isca, které je na spadnutí, práskl jeho bývalý spoluhráč z Málagy Nacho Monreal.

Foto: Profimedia.cz

Carlo Ancelotti ve středu usedne na lavičku Realu Madrid.

Článek
Fotogalerie

Bílý balet letos nezískal žádnou trofej a přes léto chystá hned několik změn. Tou hlavní je změna trenéra - Josého Mourinha nahradí Carlo Ancelotti, který po sezóně odešel z PSG a v Madridu ve středu podepíše tříletou smlouvu.

„Je to na dobré cestě. PSG zřejmě v úterý oznámí naší vzájemnou dohodu a představí nového trenéra Blanca. Pak bude mít Ancelotti cestu do Realu volnou," uvedl prezident Bílého baletu Florentino Pérez v rozhovoru pro 20minutos.es. Real zaplatí za uvolnění čtyřiapadesátiletého kouče PSG 4,5 miliónu eur.

Pérez také rázně utnul spekulace ohledně budoucnosti Cristiana Ronalda. „Ronaldo je něco jako náš talisman a jsem si jistý, že v Realu bude působit až do fotbalového důchodu. Chceme okolo něj vybudovat mužstvo budoucnosti," tvrdí Pérez.

Bílý balet by ještě před začátkem nové sezóny chtěl s osmadvacetiletým hráčem podepsat novou, vylepšenou smlouvu. Ta současná mu skončí v roce 2015. „Brzy si celou situaci vyjasníme, ale jsem přesvědčený o tom, že současný kontrakt prodlouží," dodal Pérez.

Isco první posilou, Higuaín na odchodu

První významnou posilou královského týmu se stane španělský supertalent Isco. Přestup jednadvacetiletého záložníka nečekaně vynesl do světa obránce Arsenalu Nacho Monreal, který s Iscem hrával právě v Málaze. „Přestup do Realu je na spadnutí a jsem si jistý, že udělal velmi dobře," uvedl bek Gunners.

A přestup nejlepšího fotbalisty do 21 let za minulý rok potvrdil i prezident Realu Madrid. „Má velkou šanci stát se naším hráčem. Podle našich trenérů už je na takovou výzvu připraven. Z přestupu je velmi nadšený a to stejné mohu říct i já," prohlásil Florentino Pérez.

Bílý balet už naopak nepočítá se službami argentinského útočníka Gonzála Higuaína. Ten je velmi blízko přestupu do Arsenalu, chystaný transfer by ještě mohl zhatit zájem Juventusu Turín.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články