Hlavní obsah

OBRAZEM: Barcelonský Xavi se oženil. Messi a spol. se chlubili krásnými partnerkami

Girona

Záložník Xavi Hernández se v neděli stal dalším ženáčem v kádru fotbalistů Barcelony. Zkušený středopolař si v nedělní podvečer vzal za manželku Nurii Cunillerovou a na slavnostní obřad pozval více než 180 hostů. Převážnou část přitom tvořili jeho současní nebo bývalí spoluhráči, kteří se pochlubili svými krásnými partnerkami.

Foto: Profimedia.cz

Šťastní novomanželé - Xavi Hernández a Nuria Cunilleraová.

Článek
Fotogalerie

Do botanické zahrady Marimurtra v Gironě přišli v doprovodu například Lionel Messi, David Villa, Cesc Fábregas, Pepe Reina, Pedro Rodríguez, Andrés Iniesta a další hvězdní fotbalisté nebo mistři světa. Všichni podle deníku Marca usedli do skvostného kláštera z 16. století a Xavimu s novopečenou manželkou popřáli mnoho radosti i životních úspěchů.

Přestože se svatební obřad jednoho z nejlepších španělských fotbalistů současnosti konal mimo sezónu, někteří pozvaní hosté nedorazili. Chyběli obránci Carles Puyol a Gerard Piqué, chyběl i Xaviho blízký kamarád Iker Casillas. Trojice španělských reprezentantů, tou dobou na zahraničních pobytech, alespoň zaslala dodatečné gratulace.

Reklama

Související témata: