Hlavní obsah

VIDEO: Šílenství na stadiónu Atlétika. Kanonýr Villa musel před fanoušky prchnout do kabin

Madrid

Mediální prezentace fotbalového kanonýra Davida Villy na stadiónu Vicente Calderóna v Madridu vyvolala u fanoušků doslova šílenství. Nová posila Atlétika vyběhla v červeno-bílém pruhovaném dresu s číslem devět na hřiště a jeho premiéru sledovalo v hledišti více než dvacet tisíc diváků, kteří jednatřicetiletého útočníka bouřlivě vítali. Nadšení příznivců bylo tak obrovské, že se někteří z nich neudrželi, vtrhli na trávník a snažili se dostat přímo k Villovi, jehož nakonec do šatny musela doprovodit policie.

Mediální prezentace Davida Villy na stadiónu Vicente Calderóna v Madridu. Novou posilu Atlétika musela před fanoušky chránit policie.Video: Reuters

 
Článek
Fotogalerie

"Je pro mě čest nosit tento dres a hrát na tomto stadiónu. Jsem velmi pyšný a nadšený," prohlásil Villa, jenž zamířil do Madridu z Barcelony za 5,1 miliónu eur (zhruba 133 miliónů korun).

V rámci prezentace ukázal na zeleném pažitu zaplněným ochozům pár kousků s balónem, poté podepsal několik míčů a na závěr obíhal tribuny a zdravil se s diváky. Ti se však s pouhým pozorováním svého miláčka nespokojili a hned několik se dostalo až na hrací plochu.

Ochranka a posléze i policie pak měla plné ruce práce, aby ztřeštěným fanouškům zabránila dostat se přímo k Villovi. Některým se přesto povedlo vniknout až do těsné blízkosti španělského reprezentanta, jenž vše sledoval s úsměvem.

Villův odchod do útrob stadiónu však již provázely značné nepokoje, na trávníku pořádně přituhlo a světový šampión z roku 2010 měl co dělat, aby za přispění členů policie unikl včas do kabiny.

Nejlepší střelec v historii španělského národního týmu (56 gólů) přišel do Atlétika jako náhrada za kolumbijského snajpra Radamela Falcaa, kterého zlanařilo Monako.

Reklama

Související témata: