Hlavní obsah

Přestupy jsou byznys, ale já patřím ještě dva roky PSG, popřel Ibrahimovic, že by chtěl do Realu

Paříž/Praha

Hvězdný švédský útočník Zlatan Ibrahimovic popřel spekulace španělského deníku AS, že by rád odešel z Paris Saint-Germain za trenérem Carlem Ancelottim do Realu Madrid. „Jsem ve spojení se spoustou klubů. Je to byznys jako obvykle. Ještě dva roky ale patřím PSG a nemám důvod, abych z Francie odcházel," cituje L'Equipe jedenatřicetiletého legionáře, který byl v uplynulé sezóně klíčovou postavou francouzského mistra. A nejen proto, že nastřílel 35 gólů, jimiž pomohl Pařížanům k prvnímu titulu od roku 1994.

Foto: Facebook

Kanonýr Paris Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic.

Článek

Spekulace o možném odchodu Ibrahimovice do Realu Madrid se umocnily poté, co na San Bernabéu zamířil z PSG trenér Ancelotti. Ten totiž netajil, že by uvítal, aby švédský snajpr přišel do Bílého baletu za ním. A když Paris SG koupil z Neapole uruguayského kanonýra Cavaniho, začaly tyto úvahy dostávat reálné kontury.

A nic nepomohlo, že prezident Realu Florentino Pérez kvitující vstřícný krok francouzského týmu s uvolněním trenéra Ancelottiho přísahal, že žádného hráče PSG neosloví.

„Mohu příznivce francouzského klubu uklidnit - nedotkneme se žádného jejich hráče. Ani Ibrahimovice, ani Verrattiho, ani nikoho jiného," prohlásil první muž Realu. „Trenér Ancelotti mě o to ani nepožádal."

„Patřím PSG, kde mám smlouvu ještě na dva roky, a nemám důvod z Paříže odcházet. Proto o budoucnosti vůbec nepřemýšlím, i když během dovolené jsem byl samozřejmě v kontaktu s celou řadou klubů. Je to byznys jako obvykle," nechal se slyšet Ibrahimovic a rázně popřel, že by snad měl mít po příchodu Cavaniho obavy z konkurence.

„Nikdy jsem s ním nehrál, ale zdá se mi dobrou volbou. Vítám ho v Paříži," pravil naopak Ibrahimovic.

Reklama

Související témata: