Hlavní obsah

VIDEO: Žáčci si ochočili slavného Ronalda. Podepiš, pak si hraj!

Los Angeles

Ten autogram museli mít. Co na tom, že zápas byl na spadnutí a že už probíhaly poslední slavnostní ceremonie. Ale slavný Cristiano Ronaldo v Los Angeles na Dodger Stadium ukázal, že není hvězdou bez srdce. Malým klukům vyšel vstříc. Jejich bezprostřednost ochočila i hvězdu z nejzářivějších.

Žáčci si ochočili hvězdného Ronalda.

 
Článek

Tady se podepiš. A pak si hraj! Možná něco takového říkal Ronaldovi žáček, který se vehementně domáhal podpisu kamsi na kopačku či na nohu.

Malí kluci si prostě kromě možnosti doprovázet fotbalová esa na trávník umanuli, že budou mít autogram slavného CR 7 z Realu Madrid, který hrál zápas zámořského turné s Evertonem. Kdypak se jim taková šance zase naskytne. Nejspíš už nikdy.

I proto by si další z malých fotbalistů snad i ulomil nohu, aby na ni také dostal podpis. Nakonec se spokojil s autogramem na dres.

Slavný Portugalec je zkrátka i v Americe žádaným zbožím. Vypadalo to, že si pro podpis přijde i sudí (možná tak učinil kdesi u šaten), nakonec ale přispěchal ještě jeden neodbytný malý zájemce. K němu se Ronaldo zachoval ještě vlídně. K Evertonu nikoli, to už podpisy nedával, gólem a asistencí přispěl k výhře Bílého baletu 2:1.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články