Hlavní obsah

Hvězdný Bale míří z Tottenhamu do Realu Madrid. Přestup je podle španělských médií hotový

Přestup velšského fotbalisty Garetha Balea z Tottenhamu do Realu Madrid je podle španělských médií prakticky hotový. Rozhlasová stanice Cadena COPE uvedla, že Real by měl za čtyřiadvacetiletého ofenzivního hráče zaplatit 99 miliónů eur (2,55 miliardy korun), což by z něj udělalo nejdražšího hráče v historii.

Foto: www.marca.com

Gareth Bale (vlevo)se už brzy stane spoluhráčem Cristiana Ronalda.

Článek

Dosavadní rekord drží Baleův pravděpodobný budoucí spoluhráč Cristiano Ronaldo, jenž do Realu před čtyřmi lety přišel z Manchesteru United za 96 miliónů eur.

Podle agentury Reuters potvrdí Real Baleův přestup nejdříve v pátek. Dnes se totiž v dresu katarského Al Saddu vrátí na Bernabéu v přípravném utkání jeho nejlepší střelec v historii Raúl a je nepravděpodobné, že by klub chtěl tuto událost zastínit informací o Baleovi.

Vynucuje si přestup zraněním?

Třetí nejlepší střelec uplynulého ročníku Premier League ještě v této sezóně za Tottenham nenastoupil. Údajně kvůli drobným zraněním, nicméně média spekulují, že to je součást taktiky, jak si vynutit přestup.

Baleovu odchodu navíc nasvědčuje, že Tottenham je aktivní na hráčském trhu. Za 30 miliónů eur získal útočníka Roberta Soldada z Valencie a údajně je blízko koupi dalšího útočníka Williana z Machačkaly.

Přestupní období v Anglii končí 2. září.

Reklama

Související témata: