Hlavní obsah

OBRAZEM: Nejdražší hráč planety Bale už kope za Real. V Madridu představil i svou přítelkyni a dcerku

Madrid
Aktualizováno

Velšský fotbalista Gareth Bale v pondělí úspěšně prošel zdravotní prohlídkou a podepsal šestiletý kontrakt s Realem Madrid. Čtyřiadvacetiletý nejdražší hráč planety, který stál 100 miliónů eur (2,57 miliardy korun), bude nosit dres s číslem 11. Bale krátce po své prezentaci ukázal i své dva talismany - přítelkyni Emmu Rhys-Jonesovou a dcerku Albu Violet. Poté předstoupil před zaplněné ochozy stadiónu Santiaga Bernabéua a téměř 30 tisícům fanoušků předvedl i své fotbalové dovednosti.

Foto: Paul Hanna, Reuters

Prezident Realu Madrid Florentino Pérez představuje Garetha Balea.

Článek
Fotogalerie

"Jsem nesmírně šťastný, že jsem tady. Chci s Realem vyhrát spoustu trofejí. Zároveň se těším, že budu hrát po boku nejlepšího hráče Cristiana Ronalda," citoval server listu Marca velšského reprezentanta.

Bale prozradil, že za jeho přesunem do Realu Madrid částečně stojí i Luka Modrič. "Mluvili jsme spolu hodně často a Luka mi přestup jednoznačně doporučil," řekl na adresu svého staronového spoluhráče z Tottenhamu.

Poté překvapil příznivce Bílého baletu krátkým vystoupením ve španělštině. "Rád bych si vyzkoušel pár slov. Ahoj, být v Madridu je pro mě splněním snu. Díky za přivítání," prohlásil Bale, který dostal dres s číslem jedenáct a poté nechtěně pobavil fanoušky nepovedeným pokusem o žonglování s míčem.

Čtyřiadvacetiletý Bale by mohl poprvé za Real nastoupit 14. září proti Villarrealu.

Reklama