Hlavní obsah

Anglie vyhlíží senzační přestup! Nespokojeného Iniestu láká Manchester United

Anglická fotbalová Premier League se v zimním přestupovém období možná dočká senzačního transferu. Podle britského listu Daily Mail se kouč Manchesteru United vážně zajímá o služby opory Barcelony Andrese Iniesty, jenž podle listu nemá momentálně nejlepší vztahy se svými nadřízenými na Nou Campu.

Foto: Albert Gea, Reuters

Andres Iniesta (vpravo) se raduje se spoluhráči z Barcelony Neymarem Alexisem Sanchezem z gólu.

Článek

Pro mnohé fotbalové fanoušky jde o stěží představitelnou věc, protože Iniesta patří po dekádě strávené v prvním týmu katalánského klubu k jeho neodmyslitelným ikonám.

Odchovanec proslulé barcelonské mládežnické akademie nikdy nehrál profesionální fotbal za jiný klub. Jeho přestup do Anglie by tak byl prvotřídní senzací.

Kouč David Moyes se v létě usilovně, ale neúspěšně, snažil o příchod jiného záložníka Barcelony Ceska Fabregase. Zájem měl i o Cristiana Ronalda, z čehož je evidentní, že United mají chuť utrácet.

Devětadvacetiletý Iniesta podle listu Daily Mail není spokojen s děním v Barceloně po odchodu Pepa Guardioly a osobně se ho dotkl i vyhazov kondičního trenéra Emili Ricarta, jenž v klubu skončil před začátkem sezóny.

Právě on Iniestovi v minulosti pomohl překonat řadu vážných svalových zranění.

Reklama