Hlavní obsah

Nafoukaný frajírek? Ronaldo splnil sen fanouškovi s rakovinou. Je to anděl, tvrdí dojatá matka

Portugalec Cristiano Ronaldo znovu prokázal, že je nejen skvělý fotbalista, ale také citlivý a vnímavý člověk. Hvězda Realu Madrid se dozvěděla o mladíkovi jménem Jorge, který je Ronaldovým velkým obdivovatelem, ale nedávno mu lékaři diagnostikovali rakovinu. Osmadvacetiletý hráč se rozhodl, že svému fanouškovi nadělí zážitek k nezaplacení - mladíkovi zavolal a pozval ho do VIP lóže na ligový duel proti Celtě Vigo, který nakonec Bílý balet vyhrál 3:0 i díky dvěma Ronaldovým gólům.

Foto: Andres Kudacki, ČTK/AP

Portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo z Realu Madrid slaví gól v utkání proti Celtě Vigo.

Článek
Fotogalerie

Jorge je velkým příznivcem portugalského záložníka a než mu doktoři v září objevili rakovinu, kvůli které musel podstoupit chemoterapii, rád napodoboval Ronaldovy účesy.

Později dostal od svého idolu podepsanou kartičku, nejlepší způsob léčby zákeřné nemoci ale přišel po Novém roce - Ronaldo mladíkovi zavolal a pozval ho na Santiago Bernabéu sledovat ligový zápas proti Celtě Vigo. „Je to jako sen, jsem mu neskutečně vděčný za to, co pro mě udělal," svěřil se Jorge španělským médiím.

„Byl to velice emotivní zážitek. Nikdy předtím by mě nenapadlo, že se něco takového může stát," pokračoval Ronaldův obdivovatel. „Seděl jsem ve VIP boxu s celou jeho rodinou, i jeho nesmírně přátelským synem. Bylo to neuvěřitelné," dodal Jorge.

Mladíka doprovodila na fotbalové utkání také jeho matka a Ronaldova gesta si hodně cenila. „Jsem Ronaldovi moc vděčná za to, co udělal. Žádná slova to nemohou dostatečně vyjádřit. Lidé si mohou říkat, co chtějí, ale Cristiano je opravdový anděl! Nikdy nezapomeneme na to, co pro Jorgeho udělal," uvedla nadšená matka španělského mladíka.

Reklama

Související témata: