Hlavní obsah

VIDEO: Kde máme výplaty? Fotbalisté Santanderu v poháru bojkotovali čtvrtfinálovou odvetu

Santander
Aktualizováno

Velice záhy, po jediné odehrané minutě, skončila čtvrtfinálová odveta Španělského poháru na hřišti třetiligového Santanderu. Domácí fotbalisté, kteří požadují odstoupení vedení klubu kvůli zpožděným výplatám, zápas se San Sebastianem bojkotovali. Hráči zůstali po zahájení duelu stát uprostřed hřiště, sudí krátce nato hru zastavil a následně střetnutí ukončil.

Fotbalisté Santanderu bojkotovali odvetný čtvrtfinálový zápas Španělského poháru.

 
Článek

Kapitán Santanderu Mario Fernández v pondělním prohlášení pro média uvedl, že klub dluží hráčům výplaty za několik měsíců. "I přes opakované sliby prezidenta se vůbec nic neděje. Protože se zhoršuje naše finanční situace a vedení nijak adekvátně nereaguje, kabina se jednohlasně shodla na tom, že bude požadovat okamžitou rezignaci prezidenta i zbytku vedení," řekl.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

V opačném případně mužstvo pohrozilo bojkotem pohárové odvety. Vedení klubu dostalo lhůtu do začátku zápasu, požadavku fotbalistů ale nevyhovělo.

Po úvodním hvizdu se proto hráči Santanderu seskupili kolem středového kruhu, zatímco si jejich soupeř přihrával míč na své polovině hřiště. To trvalo zhruba minutu, pak rozhodčí zápas ukončil. Fanoušci Racingu mezitím skandovali hesla na podporu fotbalistů.

První čtvrtfinálový zápas vyhrál San Sebastian doma 3:1. Jeho příštím soupeřem bude Barcelona.

Santander v roce 2011 koupil indický podnikatel Ahsan Ali Syed s cílem konkurovat Realu Madrid a Barceloně v nejvyšší soutěži, místo toho však přišel sestup do druhé ligy. Po další nevydařené sezóně Ali Syed tým opustil a Racing před touto sezónou klesl do třetí ligy.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články