Hlavní obsah

Jsem odhodlaný učit se francouzsky, naladil hvězdný Ronaldo katarské majitele Paris SG

Paříž/Praha

Argentinec Messi je pro francouzské velkokluby Paris SG a Monako v reálném časovém horizontu nedostupný, takže začaly spekulovat, že by mohly zlanařit „alespoň“ Ronalda. „Možná jednoho dne budu ve Francii žít. Třeba tam budu i hrát, třeba ale také ne,“ připustila hvězda madridského Realu a držitel Zlatého míče Cristiano Ronaldo v rozhovoru pro pořad Téléfoot na francouzské televizní stanici TF1, že by na těchto informacích mohlo být něco pravdy.

Foto: Andres Kudacki, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo sice přiznal, že se chce učit francouzsky, ale na odchod ze Španělska nemyslí.

Článek

Touha katarských majitelů francouzského klubu Paris Saint-Germain po největších hvězdách světového fotbalu je neukojitelná. A peníze už pro ně nepředstavují vůbec žádný problém. S angažováním barcelonské hvězdy Messiho neuspěli, o to víc nyní koketují s myšlenkou, že by mohli z Realu Madrid zlanařit současného držitele Zlatého míče Cristiana Ronalda.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

„Jedinou věc, kterou jsem si jistý a mohu ji i potvrdit je mé odhodlání učit se francouzsky," reagoval s úsměvem ve tváři osmadvacetiletý Portugalec na přímý dotaz, jak je to s jeho námluvami s francouzskými kluby.

„Možná jednoho dne budu ve Francii žít. Třeba tam budu i hrát, třeba ale také ne," vyvrátil zvěsti, že s Paris SG o transferu jedná.

„Mám smlouvu s Realem Madrid až do svých třiatřiceti a doufám, že budu moci po celou dobu zůstat tam, kde jsem. Už proto, že se ve Španělsku cítím šťastný," prohlásil Ronaldo, který na San Bernabeu podepsal novou pětiletou smlouvu datovanou do roku 2018 loni v září.

Reklama

Související témata: