Hlavní obsah

Ronaldova přítelkyně Irina předvedla svůj olympijský outfit

Hezký dárek ke středečním devětadvacátým narozeninám dostala portugalská fotbalová hvězda ve službách madridského Realu Cristiano Ronaldo a společně s ním vlastně i olympijské Soči. Ruská přítelkyně držitele Zlatého míče Irina Šajková totiž předvedla na twitteru olympijský outfit nachystaný pro zimní svátek světového sportu, který začíná v pátek.

Foto: Sport.cz

Ruská přítelkyně Cristiana Ronalda Irina Šajková představila svůj olympijský outlift.

Článek
Fotogalerie

Jen co osmadvacetiletá ruská supermodelka Irina Šajková, s níž žije Ronaldo už čtvrtým rokem, umístila na twitter několik snímků majících vyjádřit její vztah a podporu olympijskému Soči, lámaly návštěvy stránek rekordy. Za pár hodin je navštívilo na 150 tisíc lidí.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

Moje speciální olympijské plavky, okomentovala kupříkladu modelka sporé oblečení, v němž se povaluje na bílých polštářích. Pochopitelně s baseballkou s nápisem Rusko, rukavicích ze Soči a plyšovým lvíčkem na břiše.

Přítelkyně hvězdného portugalského fotbalisty ovšem vystavila i vstupenku na olympiádu do Soči. Zda tam odletí i se svým přítelem Ronaldem se už ovšem nepochlubila. Ten bude mít ostatně v následujících dnech a týdnech času dost. Právě v den devětadvacátých narozenin totiž vyfasoval od disciplinární komise za vyloučení v nedělním ligovém utkání v Bilbau distanc na tři ligové zápasy, takže během nastávajících olympijských týdnů ho čekají jen dva duely španělského Královského poháru s Atlétikem Madrid.

Rovněž tak se Šajková nepochlubila, zda má nachystanou vstupenku a podobné rukavice jako dárek k narozeninám i pro svého Cristiana.

Reklama

Související témata: