Hlavní obsah

Žárlivý Ronaldo! Portugalce rozčílily lascivní fotografie jeho sexy přítelkyně se zpěvákem

Madrid

Pěkně naštvaný na svou přítelkyni je nejlepší fotbalista planety Cristiano Ronaldo. Jeho přítelkyně Irina Šajková nafotila intimní fotografie se zpěvákem R. Kellym. Na jednom ze snímků je dokonce v Evině rouše.

Foto: Jon Nazca, Reuters

Rozmrzelý Cristiano Ronaldo

Článek
Fotogalerie

Ronaldovi ve fotbalové kariéře vychází všechno, na co sáhne. Nedávno podruhé v kariéře převzal Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu, ve španělské nejvyšší soutěži táhne Real Madrid za titulem a v Lize mistrů útočí na rekord v počtu nastřílených gólů za sezónu - na prozatímního rekordmana Messiho ztrácí jediný gól.

V soukromém životě ho ale do běla rozčílila jeho přítelkyně. Na snímcích pro americký časopis V magazine, které ruská modelka nafotila společně se zpěvákem R. Kellym, je velmi spoře oblečená, na jedné fotografii navíc souhlasila s odložením veškerého oděvu. A ke zpěvákovi tmavé pleti se svůdně přivinula.

Fotografie podle portugalského deníku Correiro da Manha pořádně Ronalda rozčílily. Nebylo to navíc poprvé, co Šajková pracovala na podobně lechtivých snímcích. Už dříve nafotila snímky s erotickým nádechem i s britským modelem Stephenem Jamesem. A ani tehdy asi Ronaldo neskákal zrovna radostí do stropu...

Jak byste reagovali, kdyby vaše přítelkyně nafotila podobné fotografie jako Irina Šajková?
Nevadilo by mi to
10 %
Měl bych s tím problém
90 %
Celkem hlasovalo 18341 čtenářů.

Reklama