Hlavní obsah

Real znovu bez Ronalda. Bolavé koleno hvězdného Portugalce nepustí na hřiště ani o víkendu

Madrid
Aktualizováno

Problémy Cristiana Ronalda s kolenem si nejspíš vyžádají delší dobu léčení. Portugalský kanonýr Realu Madrid bude muset podle španělských médií vynechat i sobotní ligový zápas s fotbalisty Almeríe. Vyšetření v nemocnici sice neprokázalo, že by se Ronaldovi vrátil zánět levé čéšky, rezonance ale odhalila menší trhlinu ve stehenním svalu.

Foto: Martin Meissner, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo (vlevo) byl jen náhradníkem při odvetě čtvrtfinále LM v Dortmundu, na snímku se spoluhráči z Realu Madrid Sergiem Ramosem a Fabiem Coentraem.

Článek

Očekávanou dobu rekonvalescence zástupci Bílého baletu nezveřejnili.

Nejlepší fotbalista světa zmeškal kvůli zdravotním potížím už duel se San Sebastianem o minulém víkendu, Realu pak chyběl i v úterní odvetě Ligy mistrů proti Borussii Dortmund. Trenér Carlo Ancelotti ovšem po prohře 0:2 v Dortmundu, která Realu stačila na postup do semifinále, oznámil, že s Ronaldem na víkendové kolo španělské ligy počítá do základní sestavy.

Podle posledních informací je však pravděpodobné, že Real nebude moci Ronalda nasadit ani příští týden ve středečním finále Španělského poháru proti Barceloně.

Který z týmů má největší šanci na zisk titulu ve španělské La Lize?
Barcelona
17,9 %
Atlético Madrid
30,4 %
Real Madrid
50,3 %
Jiný tým
1,4 %
Celkem hlasovalo 7772 čtenářů.

Reklama

Související témata: