Hlavní obsah

Ancelotti Manchester United nepovede. Chci zůstat v Realu Madrid ještě dlouho, tvrdí

Kdo v létě vystřídá Ryana Giggse, který dočasně vede fotbalisty Manchesteru United po odvolaném Davidu Moyesovi zatím není jasné, jedno jméno si však můžete škrtnout. Trenér Carlo Ancelotti potvrdil, že i v příští sezóně zůstane v Realu Madrid. Čtyřiapadesátiletý italský kouč tak vyvrátil spekulace, podle kterých by mohl od léta převzít právě hráče Manchesteru United.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Kouč Realu Madrid Carlo Ancelotti

Článek

Ancelotti usedl na lavičku Realu loni v létě po Josém Mourinhovi. Bílý balet se pod jeho vedením po dvanácti letech probojoval do finále Ligy mistrů, když v semifinále vyřadil obhájce Bayern Mnichov po výsledcích 1:0 a 4:0. Španělský velkoklub v tomto ročníku už získal domácí pohár a je také v boji o mistrovský titul.

"V příští sezóně zůstávám v Realu," řekl Ancelotti v rozhovoru s televizní stanicí Sky Italia. V Madridu má smlouvu do roku 2016.

Odmítl spekulace britských médiích, že je společně s Nizozemcem Louisem van Gaalem hlavním kandidátem na nového kouče United. "Žádný kontakt s Manchesterem United neproběhl. Chci zůstat v Realu Madrid ještě hodně dlouho," uvedl bývalý trenér Juventusu Turín, AC Milán, Chelsea nebo Paris St. Germain.

Reklama

Související témata: