Hlavní obsah

Barcelona získala brankáře ter Stegena, Pinto s Valdésem končí

Barcelona

Fotbalisté Barcelony hlásí první výraznější posilu pro nadcházející sezónu. Z německého celku Borussia Mönchengladbach přichází talentovaný brankář Marc-André ter Stegen, který by měl zastávat roli nové jedničky katalánského týmu. V Barceloně totiž končí Victor Valdés i jeho náhradník José Manuel Pinto.

Foto: Profimedia.cz

Brankář Marc-André ter Stegen by se měl stát novou jedničkou Barcelony.

Článek

Dvaadvacetiletý ter Stegen patří k největším německým talentům, za odchovance Mönchengladbachu údajně vedení katalánského celku zaplatí 12 miliónů eur (asi 335 miliónů korun). Ter Stegen patřil v posledních třech letech k oporám Borussie, v bundeslize dokonce odchytal 108 zápasů a také nakoukl do národního týmu.

V Barceloně mají v posledních dnech hodně napilno. V pondělí oznámil katalánský klub příchod nového trenéra Luise Enriqueho a také podpis nové smlouvy s Lionelem Messim, který se stal nejlépe placeným hráčem planety.

Na Camp Nou končí oba dosavadní brankáři - momentálně zraněný Victor Valdés už dříve prohlásil, že si najde jiné angažmá, jeho dosavadní náhradník José Manuel Pinto je rovněž bez smlouvy a po šesti a půl letech v Barceloně skončí.

Reklama

Související témata: