Hlavní obsah

VIDEO: Růžový balet! Vítězové Ligy mistrů obléknou netradiční sérii dresů

Hvězdný borec Realu Madrid Cristiano Ronaldo si oblíbil gólovou oslavu, při níž zatne prsty na obou rukách tak, jak to dělá dravá šelma. Od příští sezóny by tak mohl podle známé filmové postavy dostat přezdívku Růžový panter, protože právě do této barvy se v některých duelech čerství vítězové Ligy mistrů obléknou. Sadu dresů v netradičním barevném provedení představil madridský velkoklub v pondělí.

Růžový balet

 
Článek
Fotogalerie

Od příští sezóny se hvězdný fotbalový ansámbl, který na vlastní kůži poznali borci Atlétika Madrid zejména v prodloužení finále Ligy mistrů, oblékne do růžové. Slavní hráči španělského královského klubu Ronaldo či Gareth Bale už si novou venkovní sadu dresů pro sezónu vyzkoušeli a v nové barvě také zapózovali pro marketingové účely.

Slavný španělský klub tak možná přestane být znám jako Bílý balet a jeho novým přídomek bude vyveden v růžové barvě. Ta se v malém množství objeví také na typicky sněhobílých úborech pro domácí zápasy.

Předzvěstí věcí budoucích bylo tak trochu tajemné video s Velšanem Balem, který před časem fanoušky upozornil, že se brzy oblékne do růžové. Součástí představení netradičně zbarveného dresu byla i monstrózní reklamní projekce přímo na zdi stadiónu Santiaga Bernabeaua v Madridu.

Jak se netradiční dres Realu Madrid líbí vám?
Je pěkný.
35,9 %
Nelíbí se mi.
52,1 %
Je zajímavý, ale hezký ne.
12 %
Celkem hlasovalo 8533 čtenářů.

Reklama