Hlavní obsah

VIDEO: Premiéra v Barceloně a hned zavinil porážku! Gólmana Brava mrzela hrubka

Ženeva

Na fotbalovém mistrovství světa v reprezentaci Chile zářil, ale na debut v dresu Barcelony bude chtít brankář Claudio Bravo asi spíše co nejdřív zapomenout. Svojí hrubou chybou přispěl k porážce 0:1 v přípravném duelu s Neapolí.

Gól Džemailiho v zápase Neapol - Barcelona

 
Článek

Přitom dlouho se zdálo, že jedenatřicetiletý gólman svůj první duel v katalánském velkoklubu zvládne. Obzvlášť, když už v jedenácté minutě hry se blýskl zákrokem proti parádní střele Marka Hamšíka.

Jenže v 79. minutě se vše pokazilo. Nejprve musel po hodně přísné malé domů pod tlakem odkopávat míč, který však nedoletěl moc daleko. Přistál na kopačce Blerima Džemailiho jehož dalekonosnou střelu si po nepříliš zdařilém zákroku srazil Bravo do vlastní sítě.

Naneštěstí pro něj už jiný gól v utkání nepadl a jeho tým tak prohrál. „Byla to moje chyba, jednoznačně jsem se přestal soustředit," sypal si popel na hlavu rodák z Viluca. kouč Luis Enrique však z jeho minely velkou vědu nedělal.

„V utkání se mi líbil, dělal dobrá rozhodnutí a dobře pracoval nohama. Udělal chybu, která ale ve světě fotbalu nic neznamená. Je to spíš vtip. Stejně tak bychom mohli mluvit o chybách v zakládání akcí, kterých si jinak nikdo nevšimne," mávl rukou nový trenér Barcelony.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články