Hlavní obsah

Villarreal - Barcelona 0:1Tři body Barceloně zařídil nováček Sandro, Messi se zranil. Real prohrál

Aktualizováno

Barcelona ve druhém kole španělské ligy vyhrála na půdě Villarrealu 1:0 gólem osm minut před koncem. Tři body jí nezajistila žádná ze známých hvězd, ale teprve devatenáctiletý nováček Sandro, jehož si nový trenér Luis Enrique vytáhl z rezervního týmu. Real Madrid sice vedl v Sebastianu už 2:0, ale prohrál 2:4áček Sandro, jehož si nový trenér Luis Enrique vytáhl z rezervního týmu.

Foto: Heino Kalis, Reuters

Sandro Ramirez (vlevo) slaví trefu proti Villarrealu, blahopřát mu spěchá spoluhráč z Barcelony Xavi.

Článek

Barcelona sice měla převahu, Messiho dvakrát zastavila tyč, ale i domácí si vytvářeli šance. Sandra poslal trenér na hřiště až v závěru místo Pedra a mladík se mu odměnil. Na gólovém zápisu však měl velký podíl Messi, jehož střela prošla brankáři mezi nohama a Sandro míč dorazil do sítě.

Argentinský kanonýr nicméně zápas dohrával se zraněním, podle prohlášení klubu si natáhl zadní stehenní sval na pravé noze. Zřejmě tak vynechá středeční přípravné utkání proti Německu, jež bude reprízou finále mistrovství světa.

Real na jaře v San Sebastianu vyhrál 4:0 a dnes to vypadalo na podobný scénář. Domácí jako by se ještě nevzpamatovali ze čtvrtečního debaklu v Evropské lize v Krasnodaru, po jedenácti minutách prohrávali 0:2. Cestu do sítě našli Sergio Ramos a Walesan Gareth Bale, ale snadný úvod zřejmě hosty ukolébal. Pak už stříleli jen domácí a výsledkem byla překvapivá výhra 4:2.

Španělská fotbalová liga - 2. kolo:
Villarreal - FC Barcelona 0:1 (82. Sandro),
La Coruňa - Vallecano 2:2 (7. Rodriguez, 90. Cuenca z pen. - 40. a 73. Bueno)
San Sebastian - Real Madrid 4:2 (41. a 65. Zurutuza, 35. Iňigo, 75. Vela - 5. Sergio Ramos, 11. Bale)
Elche - Granada 1:1 (90.+1 Lomban - 81. Rico).

Reklama

Související témata: