Hlavní obsah

Di María: Real mi poslal dopis, abych nenastoupil do finále MS

Manchester

Ángel Di María stále musí odpovídat na otázky ohledně svého konce v Realu Madrid. Nejdražší hráč anglické Premier League přiznal, že jej Real Madrid písemně vyzval, aby se nezúčastnil finálového utkání mistrovství světa, ve kterém nakonec Argentinci podlehli Německu. „Dopis od Realu mi přišel v jedenáct dopoledne v den, kdy se hrálo finále. Byl jsem v něm požádán, abych do zápasu nenastoupil,“ přiznal Di María.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Argentinský záložník Ángel di María v dresu Argentiny na mistrovství světa.

Článek

„Hráli jsme od čtyř a já se připravoval, abych byl v nejlepší formě, přestože jsem věděl, že pokud budu hrát, bude 90% šance, že se zraním," řekla posila Manchesteru United. „Jakmile jsem ten dopis dostal, roztrhal jsem ho a dál se o to nestaral," pokračoval Di María.

Přestože argentinský záložník odmítl brát na zřetel vyjádření svého tehdejší klubu, do klíčového střetnutí stejně nezasáhl. „Nakonec to byl trenér Sabella, kdo rozhodl, a bylo to to nejlepší," uznal fotbalista, který v Manchesteru převzal legendární číslo sedm, které před ním nosil například David Beckham.

Di María však popírá, že by si v Realu zažádal o přestup. „Nikdy jsem neřekl, že chci odejít z Madridu, ale klub se rozhodl nakoupit jiné fotbalisty. Se svými spoluhráči jsem měl skvělé vztahy," citoval hráče britský list Daily Mail.

Argentinec naopak naznačil, že nemá ideální vztahy s prezidentem Realu Madrid Florentinem Pérezem. O Di Maríovo setrvání údajně hodně stál hvězdný spoluhráč Cristiano Ronaldo. „Byl vždy na mé straně. Bojoval za to, abych zůstal," dodal Di María.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články