Hlavní obsah

OBRAZEM: Bastarde! zařval údajně Messi na soupeře a šel nedobrovolně k zemi

Málaga

Fotbalisté Barcelony ve středu poprvé v letošním ročníku La Ligy ztratili body za bezbrankovou remízu v Málaze. Katalánci sice měli značnou převahu, ale nakonec ani jednou nevystřelili na branku Carlose Kameniho. V emotivním závěru zápasu se pak měl hvězdný útočník Lionel Messi velmi nelichotivě vyjádřit na adresu brazilského stopera Weligtona Oliveiry.

Foto: Profimedia.cz

Obránce Málagy Weligton Oliveira drží pod krkem Lionela Messiho.

Článek
Fotogalerie

Do konce střetnutí chybělo asi osm minut, když došlo ve vápně ke konfliktu mezi zadákem Weligtonem a útočníkem Messim. „Vulgárně mě urážel. Řekl mi nejprve ty bastarde, pak zku...syne," citují španělská média stopera Málagy.

Pětatřicetiletý obránce se s hvězdným Argentincem příliš nemazal, chytil ho pod krkem a odhodil na trávník. Od hlavního rozhodčího dostal Weligton žlutou kartu.

Sedmdesát procent držení míče, deset střel, jenže žádná na branku domácí Málagy. Barcelona poprvé po jedenácti letech v soutěžním utkání ani jednou nezamířila mezi tři tyče.

A takovou bilancí se kouč Barcelony po zápase příliš nechlubil. „Hráči nejsou stroje a ta remíza je fér. Nebyli jsme dostatečně přesní v zakončení, Málaga precizně bránila a to nás stálo body," hodnotil první ztrátu v letošní sezóně Primera División trenér Katalánců Luis Enrique.

Zasloužil si Weligton za svůj zkrat červenou kartu?
Rozhodně ano
44,9 %
Ne, rozhodčí mu udělil správně žlutou
24,3 %
Žádnou kartu si nezasloužil
30,8 %
Celkem hlasovalo 16401 čtenářů.

Reklama

Související témata: