Hlavní obsah

Děravého Casillase má nahradit Čech, píší v Anglii! Zamíří muž s helmou do Realu Madrid?

Madrid

Rozruch kolem gólmana Petra Čecha neustává. Reprezentační brankář připustil, že pokud by se jeho pozice v Chelsea, kde je momentálně dvojkou za Belgičanem Thibautem Courtoisem, nezlepšila, bude ji řešit. Podle spekulací v britském tisku by měl plzeňský rodák zamířit dokonce do slavného Realu Madrid.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český brankář Petr Čech by mohl zamířit do Realu Madrid.

Článek

Informaci přinesl list Daily Express s tím, že by měl Čech na Santiago Bernabeu zamířit v zimním přestupovém okně na hostování, zatímco opačným směrem by měl putovat záložník Sami Khedira. „Mourinho touží získat Khediru, jenž chce z Realu pryč, aby měl více možností ve středu pole. Španělský tým je v rámci tohoto obchodu připraven angažovat Čecha," píše Daily Express.

Ostřílený gólman Realu Iker Casillas stále nemůže najít svoji optimální formu, naposledy vyrobil hrubku v kvalifikačním zápase o postup na EURO 2016 proti Slovensku, která přispěla k senzační porážce Španělů 1:2.

Získá Mourinho Khediru?

Španělská média spojovala s Realem příchod Davida de Gey z Manchesteru United, nicméně šance, že by se královskému klubu podařilo talentovaného gólmana z Old Trafford přetáhnout, nejsou velké. Kouč Realu Carlo Ancelotti by ale mohl mnohem snáze získat svého bývalého svěřence Petra Čecha.

O Khediru měl podle britských médií eminentní zájem Arséne Wenger, jenže německou hvězdu podle zmíněného listu vyfoukne Arsenalu londýnský rival z Chelsea.

Zamíří Petr Čech v zimě z Chelsea do Realu Madrid?
Ano
77,2 %
Ne
22,8 %
Celkem hlasovalo 22663 čtenářů.

Reklama

Související témata: