Hlavní obsah

Záletník Courtois svedl přítelkyni svého spoluhráče z belgické reprezentace

Brusel/Praha

Různé zvěsti a indicie už na světlo světa proskočily, až nyní je však expřítelkyně belgického fotbalového reprezentanta Kevina De Bruyna potvrdila. „Podvedla jsem ho s Thibautem Courtoisem. Ale jen proto, že on mi byl nevěrný s mou nejlepší přítelkyní,“ poodhalila Caroline Lijnenová vztahy uvnitř milostného čtyřúhelníku, o němž si šuškala už nějaký čas celá Belgie.

Foto: Profimedia.cz

Belgický brankář Thibaut Courtois

Článek

Všechno by se možná ututlalo, kdyby De Bruyne v knize "Keep it simple" s nevěrou své expřítelkyně nevyrukoval.

K mlčení ji donutili rodiče

„Jednu pasáž věnoval mé nevěře s Thibautem. Proto jsem se rozhodla, že už dál mlčet nebudu," přiznala De Bruynova expřítelkyně Caroline a dokonce přidala podrobnosti. Podle ní ji k mlčení donutili rodiče De Bruyna.

„S Kevinem jsem už v kontaktu nebyla a oni hrozili, že proti mně podniknou patřičné právní kroky, pokud bych o našem vztahu veřejně mluvila," vysvětlovala v rozhovoru pro belgický časopis Story důvody, proč byla téměř rok zticha. „Jenže on teď v knize píše, že důvodem našeho rozchodu jsem byla já a má nevěra s Thibautem."

Vše prý začalo už před dvěma lety, kdy se Kevin De Bruyne poprvé své přítelkyni přiznal k nevěře s její nejlepší kamarádkou. „Dala jsem mu na výběr: Buď ona, nebo já. Chtěla jsem mu dát ještě jednu šanci, ale náš vztah nebyl už nikdy takový, jako předtím," líčila Caroline, která s De Bruynem žila tři roky.

Courtois pro Caroline dokonce vařil

Belgického reprezentanta De Bruyna koupila v roce 2012 Chelsea, ale moc příležitostí na Stamford Bridge nedostal, takže po dvou letech odešel do bundesligového Wolfsburgu. S Courtoisem to bylo dlouho podobné - Chelsea ho koupila v červnu roku 2011, ale až do letošního léta hostoval v Atlétiku Madrid. V barvách Blues si ti dva spolu nezahráli, ale reprezentace je sváděla dohromady.

A právě po mezistátním zápase Belgie ve velšském Cardiffu v září 2012 nabídla nynější brankářská jednička Chelsea Thibaut Courtois přítelkyni svého spoluhráče výlet do Madridu, kde působil.

„A Kevin dokonce prohlásil, že je to dobrý nápad," rozpovídala se jedenadvacetiletá dívka. „S Thibautem to bylo něco úplně jiného než s Kevinem. Mohli jsme si povídat o všem i o ničem, dokonce mi sám uvařil velice chutné jídlo. Ten večer mi prostě nabídl to, čeho jsem se během tří let s Kevinem nikdy nedočkala. A tak jsem si řekla: Kevin mě podvedl, proč bych to nemohla udělat také?!" pokračovala Caroline o cestě do Madridu.

Podle Courtoisovy verze ovšem všechno skončilo společnou večeří, mluvčí belgického fotbalového svazu pak v reakci na zpověď De Bruynovy přítelkyně prohlásil, že oba hráči - De Bruyne i Courtois - se všemu jen zasmáli.

Reklama

Související témata: