Hlavní obsah

Almería - Real Madrid 1:4Real se naladil na klubové MS dvacátou výhrou v řadě, Ronaldo znovu skóroval

Barcelona
Aktualizováno

Real Madrid není k zastavení! Vyhrál ligovou předehrávku na hřišti Almeríe 4:1 a dvacátou výhru v soutěžních zápasech za sebou znovu vylepšil španělský rekord. Dvěma góly v poslední desetiminutovce se na tom podílel Cristiano Ronaldo a svoji bilanci v této ligové sezóně vylepšil na 25 branek. V kalendářním roce se v počtu gólů v soutěžních zápasech včetně portugalské reprezentace dostal na číslo 60.

Foto: Daniel Tejedor, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo padá po střetu s Franciskem Velézem z Almeríe.

Článek

Na lavičce Almeríe ještě chyběl nový kouč Juan Ignacio Martínez, který v týdnu nahradil odvolaného Francisca Rodriguéze. Jeho tým se po prohře ocitl vinou horšího skóre na sestupové pozici.

Domácí přitom byli relativně blízko bodovému zisku, protože v prvním poločase na Iscův gól brzy dokázal odpovědět Verza. Bale ještě před přestávkou vrátil favoritovi vedení, ale Almería mohla po hodině hry znovu vyrovnat, jenže Verzovi chytil penaltu Casillas. A v závěru přišly Ronaldovy chvíle.

Realu tím pro letošní rok skončily povinnosti v domácí soutěži. Vítěz Ligy mistrů se teď přesune do Maroka, kde jej v úterý čeká semifinále klubového mistrovství světa.

Španělská fotbalová liga - 15. kolo:
Almería - Real Madrid 1:4 (39. Verza - 81. a 88. Ronaldo, 34. Isco, 42. Bale).

Reklama

Související témata: