Hlavní obsah

Při videohrách jsem tě vždy porazil, teď chci mít navrch i na hřišti, vzkázal Messi spoluhráči Agüerovi

Barcelona/Praha

Při videohrách ho vždy porazil, teď Agüerovi vzkázal, jak moc je natěšený, až se potkají v příštím roce na hřišti. Pondělní los osmifinále Ligy mistrů totiž proti sobě opět svedl Barcelonu a anglický mistrovský celek Manchester City, takže dvě hvězdy argentinské fotbalové reprezentace Lionel Messi a Sergio Agüero se střetnou v přímém souboji. „Bude opravdu hezké se s ním utkat tváří v tvář,“ napsal Messi na svou oficiální facebookovou stránku.

Foto: Phil Noble, Reuters

Argentinec Messi (vpravo) se na svého spoluhráče Agüera těsí.

Článek

Kamarády jsou už od dětství. A při srazech argentinské fotbalové reprezentace je to samozřejmě znát. Ti dva se totiž chopí pokaždé herních konzolí a vydrží proti sobě hrát celé dlouhé hodiny. Samozřejmě že fotbal...

„Pokaždé jsem ho porazil," pochlubil se sedmadvacetiletý Messi, že o rok mladšího spoluhráče Agüera ještě nikdy nenechal vyhrát.

Teď se ovšem potkají v osmifinále Ligy mistrů na trávníku. Pondělní los Ligy mistrů si totiž zalaškoval a svedl oba zase dohromady k osmifinálovým duelům, jež jsou na programu 24. února a 18. března příštího roku.

Při zranění může trénovat hry

Messi chce mít ve vzájemné konfrontaci samo sebou také navrch. Stejně jako před rokem, kdy v osmifinále zvítězila Barcelona v obou zápasech (2:0 a 2:1) a postoupila. Agüero si ovšem zahrál jen pětačtyřicet minut odvetného duelu, neboť o půli ho střídal Džeko. V příštím roce by však v sestavě Citizens chybět neměl, i když v současnosti je zraněný a léčí si zhmožděný kolenní vaz.

„Alespoň má dostatek času trénovat videohry, vyleštit své schopnosti a zlepšit se v nich. Vždy, když jsme spolu hráli, jsem ho porazil," dobíral si Messi hned po losu v Nyonu svého argentinského spoluhráče.

„Věřím, že tomu tak bude i na hřišti," vzkázal příteli z dětství. „Těším se na ty zápasy, bude opravdu hezké potkat se tváří v tvář se svým přítelem Sergiem," napsala barcelonská superstar Messi na facebooku.

Reklama