Hlavní obsah

Real Madrid - Atlético Madrid 2:2Torres srazil Real, Atlético jde proti Barceloně. Ani Ronaldův gól na tom nic nezměnil

Madrid

Trefa Cristiana Ronalda, čerstvého držitele Zlatého míče za rok 2014, fotbalistům Realu Madrid k postupu nepomohla. Triumf ve Španělském poháru neobhájí. Čtvrtfinále si po remíze 2:2 v odvetě zahraje Atlético Madrid. To si do druhého utkání přineslo dvougólový náskok a bohatě to postačovalo. Na vyřazení Bílého baletu měl klíčový podíl Fernando Torres, autor obou branek Atlética, které v dalším kole bude hrát s Barcelonou.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Fernando Torres dvěma góly v odvetě osmifinále Španělského poháru pomohl Atlétiku k postupu přes Real.

Článek

Už v první minutě přidal Torres překvapivou pojistku. Real sice ještě v úvodním poločase srovnal, ale nástup do druhého byl jako přes kopírák. Opět v úvodních sekundách hry skóroval Torres.

Těmito zásahy otevřel svůj střelecký účet po nedávném návratu do domovského Atlética po nevýrazných angažmá v Chelsea a AC Milán. Také to byly jeho vůbec první góly do sítě Realu na stadiónu San Bernabeu. Ronaldo další brankou v sezóně už jen vyrovnal, nic dalšího Real z převahy nevytěžil.

Atlético bude ve čtvrtfinále hrát proti Barceloně. Ta po výhře 5:0 proti Elche v prvním utkání přidala i v odvetě v sestavě bez největších hvězd jasné vítězství (4:0).

Osmifinále Španělského poháru - odvety:
Real Madrid - Atlético Madrid 2:2 (1:1). Branky: 20. Ramos, 54. Ronaldo -  1. a 46. Torres. První zápas 0:2, postupuje Atlético.
Elche - Barcelona 0:4 (0:3). Branky: 21. Mathieu, 40. Roberto, 43. Pedro z pen., 90.+2 Adriano. První zápas 0:5, postupuje Barcelona.

Reklama