Hlavní obsah

Bývalý hráč Chelsea prohrál sázku. Za trest si musel nechat na ruku vytetovat Torrese

Praha

Utahoval si z dlouhodobého střeleckého trápení Fernanda Torrese a odmítal, že by El Niño po svém návratu do mateřského Atlétika Madrid byl schopen v odvetném duelu osmifinále Španělského poháru proti městskému rivalovi Realu skórovat. Bývalý skotský fotbalový záložník Craig Burley, jenž oblékal dres Chelsea nebo Celticu a dnes působí jako komentátor televizní stanice ESPN, byl o tom natolik přesvědčený, že šel do veřejné sázky.

Bývalý hráč Chelsea Burley s tetováním Torrese

 
Článek

Dnes třiačtyřicetiletý Burley v předzápasovém programu vyhlásil, že pokud Torres v odvetě na San Bernabeu vstřelí gól, nechá si jeho obličej vytetovat na ruku. A už krátce po úvodním hvizdu věděl, že to neměl dělat. Torres totiž otevřel skóre už po padesáti vteřinách hry, následně přidal ještě jeden zásah a Atlétiko po výhře 2:0 z prvního duelu a remíze 2:2 v odvetě postoupilo do čtvrtfinále, kde jej čeká Barcelona.

Burley, jenž reprezentoval Skotsko i na mistrovství světa 1998 ve Franci, svůj slib splnil. Zamířil do jednoho z britských tetovacích salónů a na videu se můžete podívat, jak mu nová kérka na předloktí sluší.

Reklama

Související témata: