Hlavní obsah

James Rodríguez si zlomil nárt, Realu bude chybět dva měsíce. Mimo hru je i Ramos, na derby se vrací Ronaldo

Fotbalisté Realu Madrid budou přibližně dva měsíce postrádat svou oporu Jamese Rodrígueze. Kolumbijský reprezentant a nejlepší střelec loňského mistrovství světa si ze středečního utkání se Sevillou odnesl zlomeninu nártu na pravé noze. Zápas nedohrál ani stoper Sergio Ramos, který má problém se svalem. Oba tak přijdou i o víkendové derby s Atléticem.

Foto: Susana Vera, Reuters

James Rodriguez z Realu jásal po gólu proti Seville. Zápas ale odnesl zlomeninou nohy

Článek

"Prohlídka v nemocnici u Jamese odhalila zlomeninu v nártu. Hráč se tak v nejbližších hodinách podrobí operaci," uvedl Real v prohlášení. "Sergio má problém se stehenním svalem. Nyní nedokážeme říct, jak dlouho bude mimo hru. Musíme pár dní počkat," doplnil trenér Carlo Ancelotti.

Oba zranění patří mezi klíčové hráče týmu. Rodríguez se od svého letního příchodu zařadil mezi tahouny útoku, když z pozice záložníka vstřelil už osm branek. Ramos zase diriguje defenzivu, k tomu přidal v této sezóně už tři ligové branky.

V utkání s Atléticem se naopak do sestavy Realu vrátí držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu roku 2014 Cristiano Ronaldo, který si odpykal dvouzápasový trest za vyloučení.

Reklama

Související témata: