Hlavní obsah

Ronaldo po ostudném výprasku pařil se spoluhráči až do rána. Předvedl i pěvecký duet

Nejlepší fotbalista světa za minulý rok Cristiano Ronaldo si docela zahrává s přízní fanoušků Realu Madrid. Po jedné z nejpotupnějších porážek královského klubu za poslední dobu, navíc v derby od městského rivala Atlétika 0:4, neváhal rozjet bujarou oslavu až do časného nedělního rána.

Cristiano Ronaldo slavil 30. narozeniny

 
Článek

Zatímco fanoušci Bílého baletu vstřebávali šok po výprasku, Ronaldo spolu se zhruba 150 přáteli rozjel v madridském luxusním klubu In Zalacain bujarou party na oslavu svých  třicátých narozenin.

Večírek byl nejprve plánován doprostřed týdne, Ronaldo se ale později rozhodl, že bude lepší ho uspořádat bezprostředně po zápase. Ten se ale ani jemu, ani jeho týmu vůbec nepodařil.

Ostudná porážka mu náladu nepokazila

„Real Madrid nesmí prohrát 0:4 s žádným týmem na světě," vztekal se rodák z Madeiry po utkání. Kouč Carlo Ancelotti, jenž se večírku nezúčastnil, po blamáži zase zpochybnil nasazení svých svěřenců.

„S takovýmto přístupem a tak nedostatečnou motivací bychom měli problém s každým protivníkem," rozčiloval se kouč.

Kdo ví, na co hráči během slavného derby mysleli. Ronaldo si evidentně ostudnou porážkou nenechal zkazit náladu. S kolumbijským zpěvákem Kevinem Roldánem si na pódiu užíval pěvecký duet naplno. Sexuálně laděné songy si s cylindrem na hlavě náramně užíval.

Bavili se ale i ostatní, třeba Ronaldův blízký kamarád Fabio Coentrao. Na večírek dorazili i spoluhráči, kteří do duelu s Atlétikem nezasáhli, jako Luka Modrič či náhradní gólman Keylor Navas.

Reklama

Související témata: