Hlavní obsah

Když Ronaldo zlaté, Neymar musí mít kopačky diamantové

Rivalita se vším všudy. Fotbalisté Realu Madrid a Barcelony se trumfují ve všech ohledech. Když Cristiano Ronaldo hned po zisku Zlatého míče ozářil San Bernabeu zlatými kopačkami, Neymar se na Camp Nou musel hned poté prezentovat diamantovými. Zlaté střelky pro něj nejsou ničím novým, dostal je již pro loňské mistrovství světa. Brazilec navíc drahé kameny zbožňuje.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Diamantové kopačky už fungují... Barcelonský Neymar překonává brankáře Atlétika Madrid Jana Oblaka v pohárovém utkání.

Článek
Fotogalerie

Fotbal je pro Neymara stejně důležitý jako jeho rodina. Se sestrou Rafaellou jsou si tak blízcí, že mají oba na ruce vytetované diamanty. Nad nimi mají každý ještě jedno slovo: on nad tím svým Sorella (sestra), zatímco Rafaella má Fratello (bratr).

„Diamant, který mám vytetovaný, jsme si nechali udělat spolu se sestrou. Chtěli jsme si jedno tetování udělat společné a vzdát si tak navzájem hold. Diamant proto, že je vzácný, stejně jako vztah, který spolu máme," říká Neymar a dodává: „Diamant je jednoduchý, ale krásný drahokam. Je to také vzácný a jedinečný klenot. Pokaždé, když se na něj podívám, připomene mi to můj vztah k Rafě."

Teď má boty opravdu nepřehlédnutelné...

Rival Ronaldo dostal zlaté kopačky za další zisk Zlatého míče. Rovněž Neymar ovšem vyčnívá z davu nejen na hřišti, ale i mimo něj. Pro designery firmy Nike byla výzva vyrobit mu takové boty, které budou unikátní stejně jako on. Proto spolu představili speciální edici Hypervenom Liquid Diamond.

Design bot je inspirován Neymarovou láskou k diamantům. Svrchní materiál navíc díky svojí struktuře odráží světlo boty tak, že opravdu vypadají tak, jako kdyby byly vyrobeny z tekutých diamantů.

„Myslím, že tyto boty budou díky zářivým barvám a pozitivní energii, kterou vyzařují, opravdu nepřehlédnutelné. Myslím, že dokonale vystihují moji smělou a veselou povahu," libuje si Neymar.

Reklama

Související témata: