Hlavní obsah

Ronaldova party mě nezajímá, mávl rukou Ancelotti. K hráčům promlouval prezident Realu

Madrid

Bujaré juchání na luxusním večírku bezprostředně po jednom z nejostudnějších debaklů za poslední dobu v podání Cristiana Ronalda a spol. brali mnozí fanoušci Realu Madrid jako arogantní plivnutí do tváře. Respektovaný kouč Bílého baletu ale podle svých slov s hojně medializovanou oslavou třicátých narozenin nejlepšího hráče světa za uplynulý rok po výprasku 0:4 v derby s Atlétikem nemá problém.

Foto: Juan Medina, Reuters

Zklamaný Cristiano Ronaldo po prohraném derby.

Článek

Cristiano Ronaldo slavil 30. narozeniny

Anebo se alespoň nechtěl svést na vlně pohoršení španělských novinářů a fanoušků, kteří mimo jiné protestovali před tréninkovým centrem vedoucího týmu La Ligy.

„Ta party není pro mě žádné téma. Nikdy nestrkám nos do soukromí hráčů a teď s tím rozhodně nebudu začínat. Posuzuji jen jejich profesionální život na hřišti. Chápeme frustraci fanoušků a cítíme se podobně zklamaní. Po porážce od Atlétika jsme byli velmi smutní a naštvaní. Znám ale profesionální charakter hráčů a věřím, že zareagují správným způsobem a znovu začnou vítězit," ujišťoval Ancelotti před duelem s La Coruňou.

Prezident zůstává pozitivní

Slavný kouč také prozradil, že po poklesu formy týmu v poslední době si s hráči promluvil i prezident klubu Florentino Pérez, jenž však prý nadále týmu věří a zůstává optimistou.

„Ano, prezident mluvil se mnou i hráči. Vyjádřil jisté znepokojení z našich posledních výkonů. Nicméně jako vždy zůstal pozitivní. Když máte za sebou tak dobrou sérii, jako jsme měli my loni, existuje možnost, že nastane v určité době jistý pokles. Máme ale spoustu času na to, abychom se z toho opět dostali," dodal Ancelotti.

Real i přes vysokou porážku z minulého týdne zůstal na čele ligové tabulky, nicméně Barcelona už se dotáhla na rozdíl jediného bodu. Atlétiko pak ztrácí čtyři body.

Reklama