Hlavní obsah

Elche - Real Madrid 0:2Real po výhře v Elche odskočil Barceloně, prosadil se i Ronaldo

Real Madrid využil v nedělním 24. kole španělské fotbalové ligy zaváhání Barcelony a po výhře 2:0 nad Elche vede před svým rivalem soutěž o čtyři body.

Článek

Real byl na půdě Elche lepší už v prvním poločase, přesto se do šaten šlo za bezbrankového stavu. Hráči Bílého baletu se přitom mohli zlobit na rozhodčího, který kvůli domnělému ofsajdu neuznal povedený gól Benzemy z akrobatické pozice.

Francouzský útočník se však branky přeci jen dočkal, v úvodu druhé půle dorážel z bezprostřední blízkosti sražený centr Ronalda. Na střeleckou listinu se nakonec zapsal také sám Ronaldo, který se trefil hlavou po centru Isca. Pro portugalskou hvězdu to byl první ligový gól od 18. ledna po 340 minutách hry. Ronaldo zůstává s 29 zásahy nejlepším střelcem španělské Primery Division.

Tři body pro Real mohli obzvláště těšit také Ikera Casillase, který čistým kontem oslavil svůj jubilejní 500. ligový zápas v dresu Realu Madrid.

Španělská fotbalová liga - 24. kolo
San Sebastian - FC Sevilla 4:3 (48. a 90. Prieto, 16. Agirretxe, 82. vlastní Arribas - 43. Kolodziejczak, 67. Bacca, 78. Gameiro z pen.)
Bilbao - Vallecano 1:0 (86. Aduriz)
Villarreal - Eibar 1:0 (71. Vietto)
Elche - Real Madrid 0:2 (56. Benzema, 69. Ronaldo)

Reklama

Související témata: