Hlavní obsah

Bilbao - Real Madrid 1:0Real znovu ztratil a v neděli může přijít o první místo v lize

Aktualizováno

Fotbalisté Realu Madrid ve španělské lize podruhé za sebou ztratili body. Po remíze 1:1 s Villarrealem dnes prohráli v Bilbau 0:1 a v neděli je může připravit o první místo Barcelona, pokud zdolá doma Vallecano.

Foto: Vincent West, Reuters

Zklamaný Cristiano Ronaldo z Realu Madrid během utkání s Bilbaem.

Článek

O jedinou branku utkání se postaral útočník baskického týmu Aritz Aduriz, který v 26. minutě přehlavičkoval stopera Realu Pepeho. Po dalším úspěšném souboji s portugalským obráncem mohl Aduriz skórovat i v druhé půli, ale trefil tyč.

Na druhé straně byl nejblíže vyrovnání Gareth Bale, který překvapil brankáře pokusem takřka od půlící čáry, jeho oblouček se ale také odrazil od brankové konstrukce.

Přestřelka byla k vidění v La Coruni, která doma podlehla Seville 3:4. Domácí vedli po brance Oriola Riery, ale soupeř díky dvěma trefám Vitola a zásahu Kevina Gameira z penalty otočil skóre na 3:1. Deportivo se přiblížilo opět zásluhou Riery, jenže pak si dal po Vitolově střele vlastní gól obránce Sidnei.

La Coruňa již jen v závěru zkorigovala skóre na 3:4 po brance Lucase Péreze z pokutového kopu. Sevilla si pojistila pátou příčku v tabulce a zůstává ve hře o čtvrté místo, které zaručuje předkolo Ligy mistrů.

Španělská fotbalová liga - 26. kolo:
La Coruňa - FC Sevilla 3:4 (28. a 72. Riera, 90.+3 Pérez z pen. - 33. a 52. Vitolo, 65. Gameiro z pen., 83. Sidnei)
Bilbao - Real Madrid 1:0 (26. Aduriz)
Elche - Almería 1:0 (6. Víctor Rodríguez)
Granada - Málaga 1:0 (57. vlastní Camacho).

Reklama

Související témata: