Hlavní obsah

Naštvaní fandové Realu napadali po El Clásicu hráče. Schytali to Bale i Jesé

Těžké časy prožívají fotbalisté Realu Madrid. Po herní bídě si toužili usmířit fanoušky výhrou ve slavném El Clásicu, místo toho ale museli skousnout další porážku a jejich příznivcům dochází trpělivost. Ještě nedávno se Bílý balet vyhříval se slušným náskokem na první příčce ligové tabulky, po nedělní porážce 1:2 v Barceloně se však svému odvěkému rivalovi už dívá na záda se čtyřbodovým odstupem. Fandové neuspokojivé výsledky hodně těžce nesou, po porážce v prestižním souboji na Camp Nou se o tom přesvědčili sami hráči...

Naštvaní fanoušci Realu napadali hráče po El Clásicu.

 
Článek

Realu se nedaří. Z posledních pěti soutěžních utkání vyhrál jediné. V odvetném osmifinále Ligy mistrů podlehl doma Schalke 3:4. I když mu tento výsledek nakonec zajistil účast mezi nejlepšími osmi celky soutěže, dočkali se hráči z ochozů ohlušujícího pískotu. Tentokrát několik z nich zašlo ještě dál...

Po návratu do Madridu se fotbalisté Realu chystali odcestovat auty do svých domovů. Jenže před výjezdem z tréninkového centra na ně čekalo nepříjemné překvapení. U silnice na ně číhali rozhněvaní příznivci, kteří svoji nespokojenost dávali hlasitě najevo jak odjíždějícímu Garethu Baleovi, tak i po něm jedoucímu Jesému.

Velšského útočníka se snažili zastavit, aby s ním poslední výkony mužstva probrali z očí do očí. Jenže nepochodili! Bale na jejich výzvu nereagoval a jel pryč, což málem odnesl jeho luxusní vůz. Udivený Jesé Rodríguez sice zabrzdil, ani on ale s fanoušky příliš nekomunikoval. Odvahu prokázal jen stoper Sergio Ramos, který se s nakvašenými příznivci dal do krátké konverzace. Po zodpovězení jeho otázek: "V čem je problém a zda si myslí, že je tohle správný postoj?", se i zkušený zadák záhy vydal na cestu.

Real čeká další duel 5. dubna, kdy v rámci 29. kola La ligy přivítá na domovském Santiago Bernabéu Granadu. Vedoucí Barcelona hraje ve stejný den na půdě Celty Vigo.

Reklama

Související témata: