Hlavní obsah

Messi se vrací! Po zranění začal s tréninkem a mohl by o víkendu hrát

Barcelona

Fotbalista Barcelony Lionel Messi by se mohl v nedělním utkání španělské ligy na hřišti Celty Vigo vrátit na trávník. Hvězdný útočník musel kvůli zraněné noze vynechat dva přípravné zápasy argentinské reprezentace, ale dnes už začal s lehkým tréninkem a v pátek by se měl připojit k mužstvu.

Foto: Manu Fernandez, ČTK/AP

Obránce Barcelony Gerard Pique a útočník Lionel Messi se na ilustračním snímku radují z výhry 2:1 v ostře sledovaném derby nad Realem Madrid.

Článek

Sedmadvacetiletý Messi dorazil minulý týden na sraz argentinské reprezentace s poraněnou nohou a nemohl ani nazout kopačku. Kvůli tomu musel vynechat přípravné zápasy se Salvadorem i s Ekvádorem.

Dnes už ale vyklusával a Barcelona věří, že bude do víkendového utkání připraven. "Zánět v Messiho noze se lepší a hráč se bude v pátek snažit trénovat spolu s zbytkem týmu," uvedla Barcelona v prohlášení.

Čtyřnásobný držitel Zlatého míče je pro katalánský celek nepostradatelným hráčem. V této sezoně má vynikající formu, v 28 ligových zápasech vstřelil 32 gólů a osmkrát skóroval v Lize mistrů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články