Hlavní obsah

Norský supertalent v Realu? Zidane ho teď nestaví ani do třetiligové rezervy

Madrid

Do Realu Madrid přišel s vizitkou zázračného supertalentu, jenže aktuální situace je taková, že norský fotbalista Martin Odegaard se nedostal na hřiště ani v utkání rezervního týmu Castilla ve třetí španělské lize.

Zázračný norský mladík už je akvizicí Realu Madrid.

 
Článek

O šestnáctiletého záložníka měly eminentní zájem snad všechny špičkové evropské velkokluby. Rodák z Drammenu si nakonec vybral slavný Real, kde už se ale stihl seznámit i s odvrácenou stranou skvělé pověsti, která ho předchází.

Mladého Nora, jenž byl už v patnácti letech nominován do reprezentace, svěřili v Madridu do třetiligové rezervy, které šéfuje slavný Zinedine Zidane, s tím, že třikrát v týdnu trénuje s áčkem Realu pod vedením Carla Ancelottiho.

Tréninky po boku Cristiana Ronalda či Garetha Balea jsou pro něj jistě skvělou zkušeností, nicméně třetiligová Castilla od jeho lednového příchodu výsledkově uvadá.

Bez něj to jde lépe

Po čtyřech porážkách za sebou minulý měsíc klesla na sedmé místo. Když ale Odegaard chyběl kvůli nominaci do norské reprezentace na kvalifikační duel proti Chorvatsku, rezervní tým opět vyhrál. O víkendu už měl Zidane Odegaarda k dispozici, jenže na trávník ho neposlal.

Španělský deník AS přišel s informacemi, že hráči béčka mezi sebe norskou hvězdu nepřijali, že jim vadí jeho garantované tréninky s áčkem a lepší plat.

„Nic takového jsem ale nezaznamenal. Takhle to podle mě vůbec není. Všichni se tu o mě dobře starají. Mám pocit, že vycházím dobře úplně se všemi. Je to bez problémů," popíral španělské spekulace talentovaný středopolař v norském listu VG.

Oedegaard se však nyní ocitl ve dvojí pasti. Zdá se, že do áčka má momentálně hodně daleko, béčku se daří lépe bez něj. Zidane dostal od vedení jasný pokyn postoupit do druhé ligy a není divu, že tomu někdejší hvězda podřizuje i volbu základní sestavy podle aktuální situace.

Reklama

Související témata: