Hlavní obsah

Ramos do Manchesteru nepůjde, výrazně si polepšil v Realu

Madrid

Španělský obránce Sergio Ramos si nakonec Premier League v dresu Manchesteru United nezahraje. Devětadvacetiletý fotbalista se dohodl ve svém působišti v Realu Madrid na nové vylepšené smlouvě. Na Santiago Bernabéu by měl Ramos hrát do roku 2020. O prodloužení kontraktu informoval španělský deník Marca.

Foto: Aly Song, Reuters

Obránce Sergio Ramos zůstává v Realu Madrid.

Článek

Trojnásobný vítěz španělské nejvyšší soutěže a loňský šampión Ligy mistrů se domníval, že si ho v královském klubu neváží. Nelíbil se mu ani příchod trenéra Rafaela Beníteze, a proto koketoval s myšlenkou přestupu do týmu Rudých ďáblů. Tým z Old Trafford mu otevíral svou náruč, do Madridu dokonce poslal i první nabídku.

Ta byla podle zahraničních médií ve výši 28 miliónů liber, čemuž se v metropoli Španělska vysmáli. Namísto toho podle všeho začali s Ramosem pracovat na nové vylepšené smlouvě. To se podařilo. Dosavadní kontrakt, který reprezentačnímu zadákovi končil v roce 2017, byl výrazně vylepšen. Marca informuje o tom, že si Ramos přijde ročně na devět miliónů eur.

Činovníky v Manchesteru sice svým chováním popudil - vyčítají mu, že námluvy s United probíhaly jen právě kvůli vylepšení smlouvy v Realu - to však Ramose rmoutit nemusí. V Bílém baletu se jeho pozice upevnila. Podle informací internetové verze španělského deníku by navíc měl získat kapitánskou pásku po gólmanovi Ikeru Casillasovi, jenž v létě odešel do Porta.

Reklama

Související témata: