Hlavní obsah

Granada - Villarreal 1:3Plzeňský soupeř Villarreal vyhrál a je v lize třetí

Granada
Aktualizováno

Villarreal, soupeř Plzně v Evropské lize, vyhrál ve 3. kole španělské fotbalové ligy na stadionu Granady 3:1 a dostal se na čtvrté místo tabulky.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalisté Villarrealu.

Článek

O vítězství rozhodli fotbalisté Villarrealu v druhém poločase. Po bezbrankové první půli se prosadili během šesti minut dvakrát. Skóre otevřel po chybě domácích v rozehrávce přesnou střelou Manu Trigueros. I ke druhé brance pomohla hostům soupeřova chyba, tentokrát ji využil Cédric Bakambu.

Granada sice čtvrt hodiny před koncem snížila, ale v nastaveném čase pojistil vítězství hostů střídající Samuel. Villarreal nastoupil v sestavě: Aréola - M. Gaspar, Bailly, Ruiz, Costa - Leiva (59. Suárez), Trigueros, Pina, Castillejo (67. Samuel) - Bakambu (80. Adrián), Soldado.

Stejně jako Villareal má po třech kolech sedm bodů také druhý Real Madrid, třetí Celta Vigo a pátý Eibar. Celta může mluvit o ztracených dvou bodech, nad Las Palmas totiž už vedla 3:1 a hrála proti deseti. Jenže klub z Kanárských ostrovů během poslední půlhodiny dvěma brankami vyrovnal. Eibar uhrál bezbrankovou remízu v Málaze.

První výhru v této sezóně si připsal Athletic Bilbao. Porazil 3:1 Getafe, které zůstává bez bodu poslední.

Španělská fotbalová liga - 3. kolo:
Granada - Villarreal 1:3 (74. Rico - 49. Trigueros, 51. Bakambu, 90.+1 Samuel)
Bilbao - Getafe 3:1 (6. a 83. Aduriz, 24. García - 70. Velázquez)
Vigo - Las Palmas 3:3 (13. Orellana z pen., 18. Wass, 48. Nolito - 23. a 61. Araujo, 74. Simon)
Málaga - Eibar 0:0

Reklama

Související témata: