Hlavní obsah

Real Madrid - Granada 1:0Real Madrid opět neinkasoval a posunul se na čelo tabulky. Jak odpoví Barcelona?

Madrid
Aktualizováno

Fotbalisté Realu Madrid vyhráli ve 4. kole španělské fotbalové ligy po brance Karima Benzemy nad Granadou 1:0 a posunuli se do čela průběžné tabulky. Bílý balet dosud v ligové sezóně neinkasoval.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Karim Benzema z Realu Madrid překonává hlavičkou brankáře Granady Andrese Fernandeze.

Článek

Real se ovšem na vítězství pořádně nadřel. V první půli oba týmy neproměnily několik šancí, hosté navíc přišli o vstřelený gól El Arabiho, kterému rozhodčí velmi sporně odmával ofsajd.

Domácí se prosadili po deseti minutách druhé půle, kdy si na přesný centr Isca naběhl Karim Benzema a hlavou poslal míč do sítě. Těsné vítězství už Real dokázal udržet, navíc měl několik šancí na zvýšení náskoku. Aktivní byl především Cristiano Ronaldo, ale po osmi gólech z posledních dvou zápasů se tentokráte neprosadil.

Líto mu to ovšem být nemusí, Real se minimálně do nedělního zápasu Barcelony dostal do čela tabulky. Navíc poprvé od roku 1975 dokázal v prvních čtyřech ligových zápasech udržet čisté konto.

Hned za Real se dostalo Atlético, které po brankách Correy a Torrese vyhrálo 2:0 v Eibaru. Další účastník Ligy mistrů Valencie doma pouze remizovala s Betisem Sevilla. Jihošpanělský klub nevyhrál na vlastním stadiónu ve všech soutěžích už třetí zápas za sebou, což se mu stalo poprvé pod vedením trenéra Nuna.

Španělská fotbalová liga - 4. kolo:
Real Madrid - Granada 1:0 (55. Benzema)
Valencie - Betis Sevilla 0:0
Eibar - Atlético Madrid 0:2 (62. Correa, 77. Torres)
San Sebastian - Espaňol 2:3 (20. Agirretxe, 86. Jonathas - 44. Moreno z pen., 71. Roco, 90. Pérez).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články