Hlavní obsah

Messi má zraněné koleno a Barceloně může chybět až dva měsíce

Barcelona
Aktualizováno

Hvězdný fotbalista Lionel Messi si poranil v zápase španělské ligy s Las Palmas (2:1) koleno a může Barceloně chybět až dva měsíce. Osmadvacetiletý argentinský kanonýr odehrál dnes jen pár minut, než si v levém koleně natrhl postranní vaz, když mu Daniel Castellano zblokoval střelu na branku.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Lionel Messi v péči lékařů.

Článek
Fotogalerie

Barcelona nedlouho po zápase potvrdila, že očekávaná pauza majitele rekordních čtyř Zlatých míčů pro nejlepšího fotbalistu světa bude sedm až osm týdnů. Bude také chybět Argentině v kvalifikačních zápasech mistrovství světa proti Ekvádoru a Paraguayi na začátku října.

"Mrzí mě zranění každého hráče a Messiho o to víc, protože jeho role v týmu je všeobecně známá. Bude to zkouška pro celý mančaft a zároveň motivace navíc," řekl kouč Luis Enrique.

Prvním utkáním, o které Messi přijde, bude úterní zápas Ligy mistrů, v němž obhájce trofeje přivítá Leverkusen. Ligové El Clásico s Realem je na programu přesně za osm týdnů. V této sezoně zatím Messi stihl v barcelonském dresu dát šest gólů, v minulé dohromady 58.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články