Hlavní obsah

Komplot fanoušků Barcy a Atlétika? Benítezi, zůstaň! popěvují kouči Realu

Není zvykem, aby se barcelonským stadiónem Camp Nou šířil pokřik směřovaný trenérovi nenáviděného rivala. Jenže právě to se událo v sobotním ligovém zápase proti San Sebastianu (4:0). Fanoušci katalánského mužstva popichovali kouče Relu Madrid skandováním: „Benítezi, zůstaň!“ S touto formou provokace přišli už v minulém týdnu nadšenci Atlétika Madrid během utkání Ligy mistrů proti Galatasarayi.

Camp Nou křičí: "Benítezi, zůstaň!"

 
Článek

Fanoušci Atlétika během Ligy mistrů popěvují: "Benítezi, zůstaň!"

Důvod těchto popěvků je jasný. Příznivci madridského Atlétika i Barcelony si utahují z výkonů, které jejich konkurent Real Madrid na podzim předvádí. Slavný klub ani zdaleka nepřipomíná takový válec, jako v minulých ročnících a viník je podle nich jasný - kouč Rafael Benítez. Proto si přejí, aby pětapadesátiletý kouč zůstal na lavičce Bílého baletu co nejdéle.

Královský klub sice o víkendu zvítězil na hřišti Eibaru 2:0, ale jeho předchozí výsledky (4:3 v Lize mistrů v Doněcku, těžká domácí porážka 0:4 v El Clásiku s Barcelonou a ztráta 2:3 v Seville) nenechávají funkcionáře Realu v klidu.

V La Lize se Bílý balet dívá na záda jak Barceloně (má náskok šesti bodů), tak i svému městskému konkurentovi - Atlético má na Real dva body k dobru.

Vydrží zkušený trenér Rafa Benítez na lavičce Realu Madrid alespoň do konce letošní sezóny?
Ano
19,2 %
Ne
80,8 %
Celkem hlasovalo 2546 čtenářů.

Reklama

Související témata: