Hlavní obsah

Messi si užíval. Se štěnětem i s fanouškem, jemuž se podepsal na záda

Barcelona/Praha

Hvězdný Messi si dnů kolem středeční čtvrtfinálové odvety španělského Královského poháru patřičně užil. Před zápasem, který jeho Barcelona vyhrála nad Bilbaem 3:1 a postoupila do semifinále, udělal sobě i rodině radost štěnětem mastifa, svého velkého fanouška pak obšťastnil autogramem přímo k tetování na zádech.

Foto: Twitter

Lionel Messi a dvojice tatérů.

Článek
Fotogalerie

Na hřišti proti Bilbauu se sice argentinský fotbalový bůh Lionell Messi střelecky neprosadil a další gólovou trefu si ve čtvrtfinále Královského poháru na konto nepřipsal, radost kolem sebe však rozdával.

Nejprve sobě a své rodině. Na sociálních sítích se pochlubil fotografií štěněte, kterou pořídil sobě, své partnerce Antonella Roccuzzo a dvěma dětem.

„Nový člen rodiny!!" pochlubil se fotografií na Instagram, který si v poslední době tolik oblíbil a kde mělo nejobdivovanější štěně mastifa na světě svou premiéru. I s Messiho díkem za krásný dárek.

Radost však rozdával Messi i svému okolí. Vlastnoručním podpisem totiž ozdobil záda fanouška, který na něho trpělivě čekal, aby si ho nechal zvěčnit na kůži. Pochopitelně pod portrét, na němž je Messi vytetovaný.

Fanoušek ho přitom ujistil, že okamžitě navštíví tetovací salón a podpis vyvedený fixou nechá proměnit v tetování, které mu na kůži zůstane až do smrti. Slib nadšeného obdivovatele pochopitelně udělal radost i Messimu samotnému.

Reklama